Wojas

Afișez 1 - 24 din 158 de rezultate

Wojas ghete de piele femei, culoarea negru, cu toc drept, izolare usoara, 7105051

388,90 lei

– Închidere cu fermoar lateral. – Cutie rotunda, intarita. – Contorul de călcâi rigidizat oferă un sprijin excelent pentru gleznă și călcâi. – Bucla de la spate ușurează alunecarea pantofului peste picior și ajută la scoaterea acestuia. – Model cu insetie elastica. – Model pe toc gros. – Interiorul textil este confortabil pentru picior și facilitează păstrarea pantofilor curați. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Circumferinta gambei: 34 cm. – Inaltimea gambei: 39,5 cm. – Inaltimea tocului: 8,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 22,5

Wojas mocasini de piele femei, culoarea bej, cu toc plat, 4500654

255,90 lei

– Deget pătrat, ușor înțepenit. – Spatele calcaiului moale. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Insertie din piele. – Model cu toc plat. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas mocasini din piele intoarsa femei, culoarea negru, cu platforma, 4611261

279,90 lei

– Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului peternic rigidizat. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Pantof cu platforma. – Insertie din piele. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Detaliu decorativ in fata. – Inaltimea platformei: 4,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas mocasini de piele femei, culoarea bej, cu toc plat

298,90 lei

– Material neted. – Cutie rotunda, usor intarita. – Talpa presata. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior din piele. – Brant confortabil. – Detaliu decorativ in fata. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas balerini de piele culoarea bej, 4404054

459,90 lei

– Varf moale. – Contorul moale pentru călcâi protejează călcâiul de frecare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas sandale de piele 7618250

499,90 lei

– Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Călcâiul puternic rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Model pe toc subtire. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Inaltimea tocului: 9 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea:

Wojas tocuri din piele intoarsa culoarea negru, cu toc drept, 3508661

409,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Model pe toc gros. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Inaltimea tocului: 5,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. –

Wojas pantofi de piele culoarea auriu, cu toc drept, 3508658

409,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Model pe toc gros. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Inaltimea tocului: 5,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. –

Wojas sandale de piele 7618254 culoarea bej

499,90 lei

– Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Model pe toc subtire. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Inaltimea tocului: 9 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru

Wojas sneakers din piele culoarea bej, 4629154

439,90 lei

– Varf rigidizat. – Contorul de călcâi rigidizat oferă un sprijin excelent pentru gleznă și călcâi. – Șiretul clasic permite ajustarea individuală a piciorului. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Branț din piele detașabil, ușor de curățat. – Pantof cu platforma. – Inaltimea platformei: 4 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas balerini culoarea negru, 4404251

459,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Contorul de călcâi rigidizat oferă un sprijin excelent pentru gleznă și călcâi. – Brantul din piele este confortabil pentru picior si previne frecarea, abraziunile si aparitia unui miros neplacut. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas slapi de piele 7412151 femei, culoarea negru

339,90 lei

– Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Partea superioară rigidizată asigură stabilitate. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas slapi de piele 7400860 femei, culoarea bej

319,90 lei

– Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Model cu toc plat. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Dimensiunile date pentru marimea: 37. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm.

Wojas mocasini din piele intoarsa barbati, culoarea bej, 1021864

409,90 lei

– Varf rigidizat. – Contorul de călcâi rigidizat oferă un sprijin excelent pentru gleznă și călcâi. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Branț din piele detașabil, ușor de curățat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Wojas pantofi cu toc culoarea bej, 3512754

459,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Model cu toc deschis. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Model pe toc subtire. – Inaltimea tocului: 8 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas mocasini de piele barbati, culoarea gri, 1021860

327,90 lei

– Cutie rotunda, intarita. – Călcâiul puternic rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Interior confortabil. – Material neted. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Wojas sandale 7614865 culoarea violet

265,90 lei

– Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Material neted. – Talpa din guma. – Model pe platforma. – Inaltimea platformei: 8 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas sneakers din piele culoarea negru, 1021751

321,90 lei

– Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Șiretul clasic permite ajustarea individuală a piciorului. – Brant din piele, detasabil. – Cutie rotunda, usor intarita. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Wojas stilettos de piele culoarea bej, 3511354

395,90 lei

– Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Varful puternic rigidizat. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Model pe toc subtire. – Inaltimea tocului: 9,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas sandale de piele 7615251 culoarea negru

476,90 lei

– Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Model pe toc stabil. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Inaltimea tocului: 11 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas balerini de piele culoarea negru, 4403951

321,90 lei

– Varf rigidizat. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Cu un snur. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas cizme femei, culoarea negru, cu toc drept

464,90 lei

– Incheiere cu fermoar. – Cutie rotunda, usor intarita. – Talpa presata. – Model pe toc gros. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Circumferinta gambei: 37 cm. – Inaltimea gambei: 44 cm. – Inaltimea tocului: 7 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas pantofi de piele culoarea alb, cu toc drept, 3507459

379,90 lei

– Varf rigidizat. – Spatele calcaiului peternic rigidizat. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Model pe toc stabil. – Inaltimea tocului: 8 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Wojas stilettos de piele culoarea violet, 3510057

249,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Spatele calcaiului peternic rigidizat. – Interior din piele. – Brant confortabil. – Model pe toc subtire. – Inaltimea tocului: 10,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.