Afișez 1 - 24 din 24247 de rezultate

Gucci ochelari de soare femei, culoarea maro

2.099,90 lei

– Forma ramelor: rectangulara – Filtrul UV 400 oferă protecție maximă împotriva radiațiilor solare. – Cat.2 (trece 18-43% din lumina) – lentile cu inchidere medie. Ochelarii cu filtru cat.2 funcționează bine în zilele cu intensitate scăzută a razelor solare. – Modelul vine cu husa, husa textila si o carpa pentru curatarea ochelarilor. – Latimea cadrului: 140 mm. – Latimea lentilei: 62 mm.

Answear Lab curea de piele femei

87,90 lei

– Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 104 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 91 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 3 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: 95.

Burberry ochelari de soare femei, culoarea negru

1.229,90 lei

– Forma ramelor: ochi de pisica. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Filtrul UV protejează irisul sensibil de razele UVA și UVB. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Latimea cadrului: 155 mm. – Latimea lentilei: 46 mm.

Versace ochelari de soare barbati, culoarea negru

1.104,90 lei

– Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Forma ramelor: patrat – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Latimea cadrului: 180 mm. – Latimea lentilei: 70 mm.

Gucci ochelari de soare femei, culoarea portocaliu

959,90 lei

– Forma ramelor: rectangulara – Protectie UV. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Latimea cadrului: 143 mm. – Latimea lentilei: 53 mm.

Versace ochelari de soare culoarea negru

1.196,90 lei

– Forma ramelor: rectangulara – Filtrul UV 400 oferă protecție maximă împotriva radiațiilor solare. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Geanta textila inclusa protejeaza produsul de praf. – Modelul vine cu carcasa. – Latimea cadrului: 140 mm. – Latimea lentilei: 65 mm.

Saint Laurent ochelari de soare femei, culoarea maro

1.247,90 lei

– Forma cadrului: geometric. – Protectie UV. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Latimea cadrului: 150 mm. – Latimea lentilei: 53 mm.

JOYINME rolă pentru yoga și meditație Into The Moment culoarea roz

242,90 lei

– Rolul ușurează efectuarea multor posturi de yoga (întoarsă, șezând, răsucire). De asemenea, este de ajutor în practicarea meditației și relaxării. – Deosebit de util în relaxare pentru persoanele cu o parte sensibilă a spatelui inferior. – Rolă umplută cu coajă de hrișcă, a cărei cantitate poate fi ajustată la nevoile individuale. – Umplutura se adapteaza perfect formei corpului si il izoleaza de sol. – Închiderea cu fermoar vă permite să spălați fața de pernă în mașina de spălat. – Mânerul confortabil îl face ușor de transportat și transportat. – Dimensiunile: 58 x 22 cm.

Gucci ochelari de soare femei, culoarea negru

1.303,90 lei

– Forma ramelor: patrat – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Latimea cadrului: 140 mm. – Latimea lentilei: 45 mm.

Gucci ochelari de soare femei, culoarea maro

999,90 lei

– Forma ramelor: oval – Protectie UV. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Latimea cadrului: 145 mm. – Latimea lentilei: 50 mm.

Valentino ochelari de soare XXII culoarea negru, VLS-106A

3.199,90 lei

– Forma ramelor: rectangulara – Protectie UV. – Modelul vine cu husa, husa textila si o carpa pentru curatarea ochelarilor. – Modelul are o curea detasabila, reglabila, care iti permite sa porti ochelarii la gat. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Latimea cadrului: 145 mm. – Latimea lentilei: 53 mm.

Gucci ochelari de soare femei, culoarea negru, GG1651S

999,90 lei

– Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Filtrul UV protejează irisul sensibil de razele UVA și UVB. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Latimea cadrului: 190 mm. – Latimea lentilei: 75 mm.

Saint Laurent ochelari de soare femei, culoarea negru, SL 657

1.175,90 lei

– Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Filtrul UV protejează irisul sensibil de razele UVA și UVB. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Forma ramelor: ochi de pisica. – Latimea cadrului: 150 mm. – Latimea lentilei: 54 mm.

Saint Laurent ochelari de soare femei, culoarea negru, SL 692

1.399,90 lei

– Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Filtrul UV protejează irisul sensibil de razele UVA și UVB. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Forma ramelor: oval – Latimea cadrului: 140 mm. – Latimea lentilei: 53 mm.

Gucci ochelari de soare femei, culoarea negru, GG1520S

1.151,90 lei

– Forma ramelor: rectangulara – Filtrul UV 400 oferă protecție maximă împotriva radiațiilor solare. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Modelul vine cu husa, husa textila si o carpa pentru curatarea ochelarilor. – Latimea cadrului: 150 mm. – Latimea lentilei: 51 mm.

Gucci ochelari de soare femei, culoarea galben

999,90 lei

– Forma ramelor: oval – Protectie UV. – Modelul vine cu o carcasa si o carpa de curatat pentru ochelari. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Latimea cadrului: 145 mm. – Latimea lentilei: 50 mm.

Coccinelle carcasa de telefon culoarea negru

739,90 lei

– Curea atasabila cu reglare. – Incheiere cu fermoar. – Compartimente pentru carduri. – Nu incape format A4. – Husa atasata. – Adancimea: 2 cm. – Inaltimea: 17 cm. – Latimea la baza: 10 cm.

Gucci ochelari de soare barbati, culoarea maro

1.271,90 lei

– Filtrul UV 400 oferă protecție maximă împotriva radiațiilor solare. – Cat.3 (trece 8-18% din lumina) – cea mai comuna categorie a filtrului de nuanta si cea mai universala. Ochelarii cu categoria 3 sunt perfecti pentru zilele insorite in utilizarea de zi cu zi si in timpul unei calatorii in tarile fierbinti. – Modelul vine cu husa, husa textila si o carpa pentru curatarea ochelarilor. – Latimea cadrului: 147 mm. – Latimea lentilei: 50 mm.