Afișez 1 - 24 din 1123 de rezultate

Sisley curea de piele femei, culoarea negru

139,90 lei

– Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 93 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 81 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 2 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: S.

Answear Lab curea de piele femei, culoarea bej

87,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 107 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 86 cm. – Numarul gaurilor. 8. – Latimea curelei: 2,5 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: ONE.

Answear Lab curea de piele femei, culoarea negru

116,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Latimea curelei: 1 cm. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 90 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 69 cm. – Dimensiunile: one.

Weekend Max Mara curea de piele femei, culoarea maro 2415500000000

334,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Husa atasata. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 103 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 81 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 3 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: S.

Coccinelle curea de piele femei, culoarea alb

479,90 lei

– Model impachetat in cutiuta de firma. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 90 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 78 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 3 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: S.

By Malene Birger curea de piele femei, culoarea negru

799,90 lei

– Modelul este fabricat in conformitate cu ipotezele Grupului de lucru pentru piele, care certifica tabacariile prin audituri riguroase. Scopul acestor masuri este de a reduce consumul de energie si apa necesar pentru bronzarea pielii, precum si de a elimina contaminarea prin canalizare. – Piele tăbăcită vegetal. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 68 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 98 cm. – Numarul gaurilor. 13. – Latimea curelei: 3,5 cm. – Lungimea curelei: 110 cm.

Marc O’Polo curea de piele femei, culoarea negru

295,90 lei

– Modelul este fabricat in conformitate cu ipotezele Grupului de lucru pentru piele, care certifica tabacariile prin audituri riguroase. Scopul acestor masuri este de a reduce consumul de energie si apa necesar pentru bronzarea pielii, precum si de a elimina contaminarea prin canalizare. – Incheiere cu catarama cu ac. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 85 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 73 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 3 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: 80.

MICHAEL Michael Kors curea cu două fețe femei, culoarea maro

259,90 lei

– Reversibil. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 88 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 77 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 3 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: S. – Lungimea curelei: 98 cm.

Trussardi curea de piele femei, culoarea maro

341,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 85 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 75 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 3,5 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: 80.

Answear Lab curea de piele femei, culoarea bej

87,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 107 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 86 cm. – Numarul gaurilor. 8. – Latimea curelei: 2,5 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: ONE.

Sisley curea de piele barbati, culoarea maro

141,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 98 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 84 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 3 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: M.

BOSS curea de piele femei, culoarea albastru marin

279,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 82 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 69 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Latimea curelei: 2,5 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: 75.

PS Paul Smith curea barbati, culoarea negru

319,90 lei

– Pielea naturală folosită în produs provine din tăbăcării certificate și a fost obținută într-un mod care asigură cel mai mic impact asupra mediului. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 103 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 84 cm. – Numarul gaurilor. 6. – Latimea curelei: 4 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: 95.

Answear Lab curea de piele femei, culoarea negru

96,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 100 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 77 cm. – Numarul gaurilor. 10. – Latimea curelei: 1,5 cm. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: One.

Joop! curea femei, culoarea bej

289,90 lei

– Incheiere cu catarama cu ac. – Detaliu decorativ. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 91 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 78 cm. – Lungimea curelei: 101 cm. – Latimea curelei: 2 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: 85.

Lee curea copii femei, culoarea negru

159,90 lei

– Lungimea curelei: 123 cm. – Lungimea curelei de la ac pana la prima gaura. 78 cm. – Lungimea curelei de la inceputul cataramei pana la ultima gaura. 90,5 cm. – Latimea curelei: 2,5 cm. – Numarul gaurilor. 5. – Dimensiunile date pentru curea cu marimea: 85.