Afișez 1 - 24 din 360 de rezultate

Coccinelle carcasa de telefon culoarea negru

739,90 lei

– Curea atasabila cu reglare. – Incheiere cu fermoar. – Compartimente pentru carduri. – Nu incape format A4. – Husa atasata. – Adancimea: 2 cm. – Inaltimea: 17 cm. – Latimea la baza: 10 cm.

Karl Lagerfeld husa laptop culoarea negru

773,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. – Incheiere cu fermoar. – Buzunar în față. – Un buzunar alunecat pe spate facilitează depozitarea în siguranță a obiectelor mici. – Are maner si curea reglabila detasabila. – Incape in format A4. – Lungimea minima a curelei: 88 cm. – Lungimea maximă a curelei: 144 cm. – Adancimea: 5 cm. – Inaltimea: 26 cm. – Latimea la baza: 38 cm.

Coccinelle husa din piele pentru telefon culoarea negru

849,90 lei

– Incheiere cu fermoar. – Buzunar în față. – Curea reglabila detasabila. – Numărul de sloturi pentru card: 3. – Nu incape format A4. – Model căptușit. – Husa atasata. – Lungimea minima a curelei: 85 cm. – Lungimea maximă a curelei: 147 cm. – Adancimea: 2 cm. – Inaltimea: 17 cm. – Latimea la baza: 9 cm.

Fjallraven husă rucsac Kanken Rain Cover F23791

139,90 lei

– Cula elastică cu opritor pe perimetru permite husei să se potrivească bine rucsacului. – Husa impermeabilă pentru rucsac protejează conținutul de condiții nefavorabile. – Un model usor care poate fi pliat pentru a economisi cat mai mult spatiu.

Fjallraven husă de ploaie pentru rucsac Kanken Rain Cover Mini culoarea roz, F23795

139,90 lei

– Acest produs a fost fabricat din poliamida reciclata. – Modelul cu acoperire ecologica PFC Repellent cu apa libera, care asigura rezistenta la apa. Produsul a fost produs fara utilizarea compusilor per- si polipluiti. – Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă. – Husa impermeabilă pentru rucsac protejează conținutul de condiții nefavorabile. – Modelul este ușor de împachetat, ocupă

Vans husa laptop

109,90 lei

– Modelul este proiectat pentru un laptop cu dimensiuni 16 cali. – Incheiere cu fermoar. – Incape in format A4. – Adancimea: 2 cm. – Inaltimea: 26 cm. – Latimea la baza: 38 cm.

BOSS husa laptop culoarea negru, 50516645

1.309,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. – Curea atasabila cu reglare. – Manere scurte. – Incheiere cu fermoar. – Un buzunar cu fermoar pe spate. – Un buzunar cu fermoar în față. – In interior buzunare suplimentare. – Incape in format A4. – Numărul de buzunare interioare cu fermoar: 1. – Numărul de buzunare interioare: 2. – Lungimea minima a curelei: 105 cm. – Lungimea maximă a curelei: 160 cm. – Adancimea: 7 cm. – Latimea la baza: 38 cm. – Inaltimea: 29 cm.

The North Face capac pentru sticle Borealis culoarea violet, NF0A81DQXO51

189,90 lei

– Snururile elastice cu opritor vă permit să ajustați cu ușurință capacul la diferite sticle. – Buzunar interior pentru telefon. – Un buzunar interior suplimentar vă permite să depozitați în siguranță articole mici. – Carabinier pentru fixarea sigura a cheilor. – Cureaua reglabilă îl face confortabil de purtat. – Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea și siguranța după întuneric. – Capacitate: 1 L. – Greutatea produsului: 120 g. – Lungimea minima a curelei: 75 cm. – Lungimea maximă a curelei: 142 cm. – Adancimea: 9 cm. – Inaltimea: 17 cm. – Latimea la baza: 12 cm.

Mammut husă de ploaie pentru rucsac culoarea portocaliu

139,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. – Produsul este produs în conformitate cu principiile Fair Wear Foundation, o organizație care asociază mărci de îmbrăcăminte creând produse într-un mod mai sustenabil și mai etic. Produsele marcate cu marca Fair Wear au fost realizate în fabrici care au trecut cu succes un audit extern și oferă angajaților condiții de muncă și remunerație adecvate. – Finisajul hidrofug al țesăturii, care nu conține PFC, este non-toxic, ecologic și rezistent la apă. – Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează

Joop! – Husa de chei din piele

239,90 lei

– RFID Protect – protectie impotriva furtului de date electronice. Acest model este echipat cu nichel-cupru-nichel captuseala care protejeaza datele RFID impotriva skimming (RFID = Radio Frequency Identification). Astfel de date sunt stocate pe carduri de credit, carti de identitate noi, pasapoarte si dispozitive mobile – telefoane, smartphone-uri, tablete etc. – Buzunare interioare. – Dimensiunile: 12,5 x 7 cm.