Se arată 1–24 din 45 de rezultate

2 pack sosete calduroase pentru copii Dani Dyfashion

2 pack sosete calduroase pentru copii Dani

23,99 lei

Copiii tai uita sa incalte papucii de casa? Aceste sosete au pe talpa buline de cauciuc si nu trebuie sa te iti fie teama ca o sa alunece. Sosete din material calduros, tiv confortabil care nu lasa urme. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Talpa cu puncte de cauciuc (impiedica alunecarea) Setul contine doua perechi, model diferit (vezi imagine)

2 pack sosete calduroase pentru copii Risl Dyfashion

2 pack sosete calduroase pentru copii Risl

22,74 lei

Sosete calduroase pentru copii, ideale pentru purtarea zilnica. Confectionate din material confortabil iar tivul este lejer si nu jeneaza. Set avantajos, doua perechi. Sosete pentru copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine doua perechi, nuante diferite (vezi imagine).

2 pack sosete copii Invierno Dyfashion

2 pack sosete copii Invierno

16,31 lei

Sosete pentru copii, ideale pentru purtarea zilnica. Confectionate din material confortabil, tivul este lejer si nu jeneaza. Set avantajos, doua perechi. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine doua perechi cu acelasi design (vezi imagine).

2 pack sosete copii Slaem Dyfashion

2 pack sosete copii Slaem

16,31 lei

Sosete pentru copii, ideale pentru purtarea zilnica. Confectionate din material confortabil, tivul este lejer si nu jeneaza. Set avantajos, doua perechi. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine doua perechi, design diferit (vezi imagine).

2 pack sosete pentru copii Ynisy Dyfashion

2 pack sosete pentru copii Ynisy

23,99 lei

Copiii tai uita sa incalte papucii de casa? Aceste sosete au pe talpa buline de cauciuc si nu trebuie sa te iti fie teama ca o sa alunece. Sosete din material calduros, tiv confortabil care nu lasa urme. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Talpa cu puncte de cauciuc (impiedica alunecarea) Setul contine doua perechi, model diferit (vezi imagine)

3 pack sosete baieti Kryptoxík Dyfashion

3 pack sosete baieti Kryptoxík

47,99 lei

Sosete pentru baieti Kryptoxík, set avantajos. Materialul indeparteaza umezeala dinspre piele, sosetele fiind potrivite atat pentru purtarea zilnica cat si pentru sport. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza

3 pack sosete baieti Maxterik Dyfashion

3 pack sosete baieti Maxterik

48,99 lei

Sosete pentru baieti Maxterik, set avantajos. Materialul are in zompozitie ioni de argint – absoarbe umiditatea si are proprietati antibacteriene, sosetele fiind potrivite atat pentru purtarea zilnica cat si pentru salile de sport sau antrenamentele de fotbal. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Material SilproX (inlatura umiditatea dinspre piele iar ionii de argint au proprietati antibacteriene)

3 pack sosete calduroase copii Dorote Dyfashion

3 pack sosete calduroase copii Dorote

36,53 lei

Copiii tai uita sa incalte papucii de casa? Aceste sosete au pe talpa buline de cauciuc si nu trebuie sa te iti fie teama ca o sa alunece. Sosete din material calduros, model cu ursuleti, tiv confortabil. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Talpa cu puncte de cauciuc (impiedica alunecarea) Setul contine trei perechi, nuante diferite (vezi imagine)

3 pack sosete calduroase copii Rakr Dyfashion

3 pack sosete calduroase copii Rakr

35,95 lei

Copiii tai uita sa incalte papucii de casa? Aceste sosete au pe talpa buline de cauciuc si nu trebuie sa te iti fie teama ca o sa alunece. Sosete din material calduros cu tiv confortabil. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Talpa cu puncte de cauciuc (impiedica alunecarea) Setul contine trei perechi, nuante diferite (vezi imagine)

3 pack sosete calduroase pentru copii Abelu Dyfashion

3 pack sosete calduroase pentru copii Abelu

36,53 lei

Copiii tai uita sa incalte papucii de casa? Aceste sosete au pe talpa buline de cauciuc si nu trebuie sa te iti fie teama ca o sa alunece. Sosete din material calduros, tiv confortabil. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Talpa cu puncte de cauciuc (impiedica alunecarea) Setul contine trei perechi, model diferit (vezi imagine)

3 pack sosete calduroase pentru copii Reant Dyfashion

3 pack sosete calduroase pentru copii Reant

36,53 lei

Copiii tai uita sa incalte papucii de casa? Aceste sosete au pe talpa buline de cauciuc si nu trebuie sa te iti fie teama ca o sa alunece. Sosete din material calduros, tiv confortabil. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Talpa cu puncte de cauciuc (impiedica alunecarea) Setul contine trei perechi, nuante diferite (vezi imagine)

3 pack sosete calduroase pentru copii Verth Dyfashion

3 pack sosete calduroase pentru copii Verth

33,54 lei

Set avantajos – trei perechi sosete pentru copii sosetele sunt ideale pentru zilele friguroase. Model frumos, tivul superior este confortabil si nu jeneaza. Sosete pentru copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi, nuante diferite (vezi imagine).

3 pack sosete calduroase pentru fetite Yrako Dyfashion

3 pack sosete calduroase pentru fetite Yrako

32,99 lei

Set avantajos – trei perechi sosete, ideale pentru zilele mai friguroase. Model frumos realizat, cu tiv moale care nu jeneaza. Model decorat cu inimioare. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi, nuante diferite (vezi imagine)

3 pack sosete copii Chinn Dyfashion

3 pack sosete copii Chinn

24,41 lei

Sosete copii, ideale pentru purtarea zilnica. Confectionate din material confortabil iar tivul este lejer si nu jeneaza. Set avantajos, trei perechi. Sosete pentru copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi, nuante diferite (vezi imagine).

3 pack sosete copii Kinm Dyfashion

3 pack sosete copii Kinm

24,41 lei

Sosete pentru copii, ideale pentru purtarea zilnica. Confectionate din material confortabil, tivul este lejer si nu jeneaza. Set avantajos, trei perechi. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi cu model diferit (vezi imagine).

3 pack sosete copii Maend Dyfashion

3 pack sosete copii Maend

24,04 lei

Sosete pentru copii, ideale pentru purtarea zilnica. Confectionate din material confortabil, tivul este lejer si nu jeneaza. Set avantajos, trei perechi. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi: doua perechi negre si o pereche gri (vezi imagine).

3 pack sosete copii Tinryn Dyfashion

3 pack sosete copii Tinryn

24,41 lei

Sosete pentru copii, ideale pentru purtarea zilnica. Confectionate din material confortabil, tivul este lejer si nu jeneaza. Set avantajos, trei perechi. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi, culori diferite (vezi imagine).

3 pack sosete fetite Kryptoxík Dyfashion

3 pack sosete fetite Kryptoxík

47,99 lei

Sosete pentru fetite Kryptoxík, set avantajos. Materialul indeparteaza umezeala dinspre piele, sosetele fiind potrivite atat pentru purtarea zilnica cat si pentru sport. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza

3 pack sosete fetite Maxterik Dyfashion

3 pack sosete fetite Maxterik

48,99 lei

Sosete pentru fetite Maxterik, set avantajos. Materialul are in zompozitie ioni de argint – absoarbe umiditatea si are proprietati antibacteriene, sosetele fiind potrivite atat pentru purtarea zilnica cat si pentru salile de sport sau excursiile in familie. Sosete copii Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Material SilproX (inlatura umiditatea dinspre piele iar ionii de argint au proprietati antibacteriene)

3 pack sosete sport baieti Josífek Dyfashion

3 pack sosete sport baieti Josífek

50,99 lei

Sosete copii, material confortabil, set avantajos. Producator ceh. Calitate superioara, tiv confortabil – nu jeneaza. Sosete copii Set avantajos Varf fin cusut Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi diferite (vezi imagine).

3 pack sosete sport fetite Josífek Dyfashion

3 pack sosete sport fetite Josífek

50,99 lei

Sosete copii, material confortabil, set avantajos. Producator ceh. Calitate superioara, tiv confortabil – nu jeneaza. Sosete copii Set avantajos Varf fin cusut Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi diferite (vezi imagine).

Bluza copii Cornette Thermo Plus Dyfashion

Bluza copii Cornette Thermo Plus

31,34 lei

Bluza baieti Cornette Thermo Plus, confectionata din material care pastreaza caldura. Materialul moale de pe interior, croiala confortabila si materialele de calitate folosite reprezinta combinatia ideala pentru sport dar si pentru joaca in zapada. Confectionata din 100% bumbac Interiorul cu material moale Decolteu rotund Maneca lunga Certificat de calitate si siguranta Oeko-Tex ® Standard 100

Bluza Jadea pentru copii

Bluza Jadea pentru copii, din bumbac

23,04 lei

Bluza din bumbac, maneca lunga. Confectionata din bumbac cu adaos de elastan – foarte confortabila Decolteu rotund Maneca lunga, croi drept Compozitie material bluza gri: 67% poliamida, 29% bumbac, 4% elastan

Colant din material functional pentru copii Thermal Kids Dyfashion

Colant din material functional pentru copii Thermal Kids

32,16 lei

Colant/pantalon confectionat din material functional, din colectia Blackspade Thermal Kids. Potrivit pentru activitatile sportive in aer liber sau in sezonul rece. Ideal pentru activitatile cu grad mediu de dificultate, atat in zilele calduroase cat si in cele friguroase – schi, ciclism, drumetii, sporturi nautice Blackspade Thermal Kids se caracterizeaza prin fibre speciale ce protejeaza impotriva frigului, lasa pielea sa respire si tine umezeala departe de corp Fibrele sunt moi si contin viscoza naturala Stabilitatea dimensionala si a culorii sunt garantate prin certificatul german Öeko-Tex Standard 100 de asemenea acest certificat garanteaza ca acest produs nu contine substante nocive Elastic in talie Tivuri ce previn rularea materialului in partea de jos a pantalonului Lungime pana la glezne (in functie de inaltime) Usor de intretinut: isi pastreaza forma si propeietatile si dupa spalarea frecventa se usuca rapid (ATENTIE – este de preferat evitarea balsamului de rufe deoarece acesta poate deteriora proprietatile unice ale materialului)