Se arată 1–24 din 57 de rezultate

Costum de baie dama Rosa doua piese - sutien + slip Dyfashion

Costum de baie dama Rosa doua piese – sutien + slip

149,99 lei

Costum de baie dama format din doua piese, sport dar cu aspect elegant. Combina bleumarinul cu o nuanta mai deschisa de albastru Cupe neintarite, dar partea din fata este dublata pe interior Bretele incrucisate in partea din spate, reglabile in lungime Slip tip boxeri, talie mai inalta, crac scurt Zona inghinala captusita Material placut, uscare rapida

Costum de baie doua piese Beach Bustier Colour Dyfashion

Costum de baie doua piese Beach Bustier Colour

208,98 lei

Costum de baie doua piese, decorat cu detalii transparente. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida costumul de baie este captusit cu material subtire Cupe neintarite, fara balene zona decolteului decorata cu imitatie benzi strappy – unite de cupe prin tul fin Bretele din snur – se aranjeaza dupa gat Circuit ingust, se inchide la spate prin clips metalic Slip cu talie joasa, se leaga in partile laterale Partea din fata si cea din spate (zona taliei) decorate cu insertie din tul Partea din spate este neteda Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Cecile Dyfashion

Costum de baie doua piese Cecile

271,98 lei

Costum de baie doua piese Cecile, ideal pentru femeile cu forme voluptoase. Imprimeu de vara! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, croiala speciala in T (confera o forma frumoasa bustului) captusite cu material subtire Bretele reglabile in partea din spate Centrul detine balene sub cupe Circuit elastic, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, captusit cu material subtire Zona taliei cu tiv albastru, marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Cindy Dyfashion

Costum de baie doua piese Cindy

270,98 lei

Iti doresti ca sanii tai sa arate bine si in costumul de baie? Costumul de baie Cindy iti vine in ajutor. Croiala speciala si balenele confera sustinere bustului. Partea verticala detine doua cusaturi verticale – confera efect de rotunjire. Slipul permite ajustarea inaltimii in zona taliei. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Balene clasice Pretele detasabile in partea din spate (pot fi prinse dupa gat) Se inchide la spate prin clips metalic Croiala clasica Slipul permite ajustarea inaltimii in zona taliei Partea din fata si cea din spate sunt netede Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Graciana Dyfashion

Costum de baie doua piese Graciana

242,98 lei

Costum de baie doua piese Graciana, decorat cu dantela. Ideal pentru femeile cu bust generos. Confectionat din material cu proprietati de uscare rapida si cu factor de protectie UPF 50+ Topul de baie este neintarit si nu detine balene Partea din fata din dantela sustinuta de material placut partea din spate din material specific costumelor de baie Bretele late si reglabile in lungime Fara sistem de inchidere – se imbraca pe cap Circumferinta este elastica Slip cu talie inalta, partile laterale cu insertii din dantela Partea din spate este neteda Zona taliei si marginile sunt elastice Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Laguna Bustier Blue Dyfashion

Costum de baie doua piese Laguna Bustier Blue

167,47 lei

Costum de baie doua piese, cupe triunghiulare. Slip cu model interesant. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida costumul de baie este captusit cu material subtire Cupe neintarite, fara balene Se leaga cu snur (in partea din spate si dupa gat) Slip cu talie joasa, partea din fata decorata cu decupaj Partea din spate este neteda, albastra Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Laguna Red Bustier Dyfashion

Costum de baie doua piese Laguna Red Bustier

198,98 lei

Costum de baie doua piese Laguna Red Bustier. Cupe triunghiulare si slip cu talie joasa. Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida slipul este captusit cu material subtire Cupe neintarite, fara balene Bretelele si circuitul se leaga (cu snur) Slip cu talie joasa, partea din fata decorata cu decupaj Partea din spate este neteda, monocromatica Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Layla Dyfashion

Costum de baie doua piese Layla

282,98 lei

Costum de baie doua piese, decorat cu material stralucitor. Sutien de baie tip bandeau. Din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri, detasabile detine balene in laterale Suprafata cupelor decorata cu paiete Bretele detasabile, fara sistem de ajustare – se aranjeaza dupa gat Circuitul se leaga Slip croiala clasica, partile laterale cu benzi strappy si pietricele aurii Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, fara cusaturi Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Layla Violet Dyfashion

Costum de baie doua piese Layla Violet

282,98 lei

Costum de baie doua piese, decorat cu material stralucitor. Sutien de baie tip bandeau. Din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri, detasabile detine balene in laterale Suprafata cupelor decorata cu paiete Bretele detasabile, fara sistem de ajustare – se aranjeaza dupa gat Circuitul se leaga Slip croiala clasica, partile laterale cu benzi strappy si pietricele aurii Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, fara cusaturi Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Nighty Dyfashion

Costum de baie doua piese Nighty

226,98 lei

Costum de baie doua piese Nighty, cupe intarite, ideal pentru femeile cu forme generoase. Croiala speciala in T rotunjeste forma bustului. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Bretelele devin mai late odata cu cresterea dimesiunii Croiala clasica Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Selena Green Dyfashion

Costum de baie doua piese Selena Green

260,98 lei

Costum de baie doua piese Selena Green, decorat cu model interesant. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, balene sub cupe, pernite Push-Up turnate cupele sunt brodate cu model interesant Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuit cu balene laterale, se leaga in partea din spate Slip cu talie joasa, imprimeu tip jeans Se leaga in partile laterale Slipul este captusit cu inca un strat de material Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Vacanze din colectia Gold Label III

Costum de baie doua piese Vacanze din colectia Gold Label III, fara balene

379,98 lei

Costum de baie doua piese, model tip animal print, fundal albastru. Croiala inedita si design neconventional de la brand-ul italian Vacanze, colectia Gold! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, placut pe piele Top de baie, nu este intarit si nu detine balene Bretelele se aranjeaza in spatele gatului Se imbraca pe cap Slip croiala clasica, efect strappy in partile laterale Zona taliei si marginile sunt elastice Costumul de baie este captusit cu un strat de material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Vacanze Green Forest Dyfashion

Costum de baie doua piese Vacanze Green Forest

265,98 lei

Costum de baie doua piese, design interesant, decorat cu paiete. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupele triunghiulare cu margini valurite detin pernite detasabile cupele sunt decorate cu paiete sutienul de baie nu detine balene sub cupe Atat bretelele cat si circuitul se leaga Slip croiala braziliana, zona taliei si marginile sunt elastice Se leaga in partile laterale Partea din spate cu o cusatura verticala Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Vacanze Happiness Dyfashion

Costum de baie doua piese Vacanze Happiness

276,98 lei

Costum de baie doua piese, din colectia Happiness, model colorat tip mozaic ce imbina originalitatea cu o croiala confortabila. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe triunghiulare decorate cu franjuri verzi, pernite detasabile sutienul nu detine balene sub cupe Atat bretelele cat si circuitul se leaga bretelele sunt decorate cu pietricele Slip confortabil, zona taliei si marginile sunt elastice Se leaga in partile laterale Partea din spate detine o cusatura verticala Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Vacanze Happiness II

Costum de baie doua piese Vacanze Happiness II, detine balene

316,98 lei

Costum de baie doua piese, din colectia Happiness, model colorat tip mozaic ce imbina originalitatea cu o croiala confortabila. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Sutienul de tip bandeau detine balene sub cupe si pernite detasabile decorat cu rotite de culoare roz Partea superioara decorata cu franjuri verzi Bretele detasabile, se aranjeaza in spatele gatului Circuitul neted se leaga la spate, balene in laterale Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partea din fata decorata cu franjuri verzi se leaga in partile laterale Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Vacanze Luxury Garden II

Costum de baie doua piese Vacanze Luxury Garden II, detine balene

338,98 lei

Costum de baie doua piese, decorat cu model floral. Design exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Sutien de baie tip bandeau decorat cu paiete, pernite detasabile si balene sub cupe Bretele se aranjeaza dupa gat sau pot fi inlaturate (detasabile) Circuitul neted se leaga la spate detine balene in laterale Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Slipul se leaga in partile laterale Imprimeul poate sa varieze Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Vacanze Sauvage Dyfashion

Costum de baie doua piese Vacanze Sauvage

348,98 lei

Costum de baie doua piese, cupe triunghiulare. Model interesant tip curcubeu si piele de sarpe. exclusiv de la brand-ul italian Vacanze, colectia Sauvage! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe cu pernite detasabile nu detine balene Bretele formate din material si lantisor auriu – se aranjeaza in spatele gatului Circuit elastic, se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partile laterale se leaga Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze, colectia Gold Label II.

424,98 lei

Costum de baie doua piese de lux, in nuanta de auriu. Decorat cu benzi strappy moderne. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze, colectia Gold! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, placut pe piele Topul de baie este neintarit si nu detine balene centrul decorat cu benzi incrucisate Se leaga in spatele gatului Circuitul se inchide la spate prin clips metalic Slip decorat cu benzi strappy incrucisate (partile laterale) Partea din spate cu o cusatura elastica verticala – aspect usor drapat Zona taliei si marginile sunt elastice Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Cotum de baie doua piese Selena Blue Dyfashion

Cotum de baie doua piese Selena Blue

260,98 lei

Costum de baie doua piese Selena Blue, decorat cu model interesant. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, balene sub cupe, pernite Push-Up turnate cupele sunt brodate cu model interesant Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuit cu balene laterale, se leaga in partea din spate Slip cu talie joasa, imprimeu tip jeans Se leaga in partile laterale Slipul este captusit cu inca un strat de material Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costul de baie Tina 01 Dyfashion

Slip costul de baie Tina 01

93,99 lei

Slip costum de baie Tina cu reglarea inaltimii in lateral. Chilot croiala clasica Reglarea inaltimii in lateral Partea din fata si din spate neteda

Slip costum de baie Beach Colour Dyfashion

Slip costum de baie Beach Colour

75,99 lei

Slip costum de baie, decorat cu detalii transparente. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida slipul este captusit cu material subtire Slip cu talie joasa, se leaga in partile laterale Partea din fata si cea din spate (zona taliei) decorate cu insertie din tul Partea din spate este neteda Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Borneo 2 Dyfashion

Slip costum de baie Borneo 2

76,99 lei

Slip costum de baie Borneo 2, croiala clasica. Material confortabil cu proprietati de uscare rapida Captusit cu un strat de material subtire Zona taliei si marginile cu tivuri elastice Partea din fata decorata cu banda de culoare contrastanta Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Borneo Graphite Dyfashion

Slip costum de baie Borneo Graphite

76,99 lei

Slip costum de baie. Confectionat din material rezistent, confortabil uscare rapida Croiala clasica Partea din fata cu banda ingusta de culoare roz somon partea din spate este simpla – gri/li> Zona taliei si marginile cu tivuri moi si elastice Slipul este captusit pe interior cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Borneo Nero Dyfashion

Slip costum de baie Borneo Nero

76,99 lei

Slip costum de baie. Confectionat din material rezistent, confortabil uscare rapida Croiala clasica Partea din fata cu banda ingusta de culoare roz partea din spate este simpla – neagra/li> Zona taliei si marginile cu tivuri moi si elastice Slipul este captusit pe interior cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!