Afișez 1 - 24 din 631 de rezultate

S|P Collection difuzor de arome amber gallery 2200ml

719,90 lei

– Mirosul de note proaspete de chihlimbar combinat cu Tolu. O nota calda si eleganta a compozitiei este data de aroma de tamaie. – Setul include un difuzor cu ulei și bețe de trestie. – Dimensiunile: 12 x 12 x 28 cm.

Esteban parfum de camera Vanille d’Or 75 ml

109,90 lei

– Design simplu si elegant. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Are la bază alcool vegetal fără ftalați, o cantitate mică de lichid dă o aromă de lungă durată.

Esteban difuser parfumat cu abur Lantern Edition

439,90 lei

– Design simplu și elegant. – Lampa are 3 nivele de intensitate a luminii. – Funcționează până la 5 ore pe baterie sau folosește un adaptor de alimentare. – Posibilitatea de a seta una dintre cele 2 intensitati luminoase sau un efect de lumanare. – Alimentare prin cablu cu mufa. – Are un maner confortabil. – Dimensiuni: 20,5 x 13,5 cm.

Bahne difuzor de arome Cotton 200 ml

109,90 lei

– Design simplu si elegant. – Setul include un difuzor cu ulei și bețe de trestie. – Poti creste intensitatea parfumului din camera rotind din cand in cand betisoarele inmuiate. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. – Poate provoca o reacție alergică a pielii. Dacă substanța care umple difuzorul intră în contact cu pielea, spălați-o imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i cu apă timp de câteva minute. – Lichid și vapori foarte inflamabili. – Țineți departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. – Fumatul interzis.

Esteban complement la difuzor Teck & Tonka 250 ml

119,90 lei

– Are la bază alcool vegetal fără ftalați, o cantitate mică de lichid dă o aromă de lungă durată. – Un amestec unic de condimente calde și picante și lemn cald. – Note de vârf: nucsoara, cuisoare, scortisoara. – Note de mijloc: lemn de santal, paciuli. – Note de fundal: chihlimbar, boabe de tonka.

Esteban difuzor de arome Berries and Winter Flower 100 ml

119,90 lei

– Design simplu si elegant. – intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. – Setul include un difuzor cu ulei și bețe de ratan. – Are la bază alcool vegetal fără ftalați, o cantitate mică de lichid dă o aromă de lungă durată. – Perioada de valabilitate a produsului este de aproximativ 36 de zile. – Poti creste intensitatea parfumului din camera rotind din cand in cand betisoarele inmuiate. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. – Poate provoca o reacție alergică a pielii. Dacă substanța care umple difuzorul intră în contact cu pielea, spălați-o imediat cu multă apă și săpun. În cazul

Cocodor difuzor de arome Xmas Tree Joyful Season 200 ml

139,90 lei

– Pentru a spori proiecția parfumului, marca Cocodor folosește un solvent Augeo special, netoxic pentru mediu, produs dintr-o sursă regenerabilă, care este boabele de soia. – Perioada de valabilitate a produsului este de aproximativ 60 de zile. – Dimensiunile: 20,5 x 8 ,5 cm.

set de lumânări 6-pack

63,90 lei

– Design simplu si elegant. – Dimensiunile: 6 x 4 x 4 cm. – Nu lăsa lumânarea aprinsă mai mult de patru ore continuu. – Nu lăsați niciodată o lumânare nesupravegheată și nu o puneți la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. – Nu lăsați o lumânare aprinsă lângă obiecte inflamabile. – Așezați întotdeauna lumânarea pe suprafețe rezistente la căldură și evitați încălzitoarele și alte suprafețe fierbinți. – Înainte de a aprinde lumânarea, se recomandă să tăiați fitilul la lungimea corespunzătoare. Țineți lumânarea departe de obiecte inflamabile. – Nu așezați lumânarea în locuri expuse la

Paddywax Lumanare parfumata de soia Violet Vanilla 85 g

63,90 lei

– O mini-lumanare minunat de parfumata intr-un borcan decorativ din sticla va fi completarea perfecta pentru orice interior. – O idee excelenta de cadouri. – Note de varf: extract de portocale, bergamota, lapte de cocos. – Note de inimă: flori de mandarină, violet de Parma. – Note de baza: vanilie frantuzeasca, lemn de cedru, mahon bogat, chihlimbar auriu. – Timp de ardere: 25 h. – Dimensiunile: 7,6 x 7,3 x 7, 3 cm.

Paddywax Lumanare parfumata de soia Cactus Flower 85 g

74,90 lei

– O mini-lumanare minunat de parfumata intr-un borcan decorativ din sticla va fi completarea perfecta pentru orice interior. – O idee excelenta de cadouri. – Note de baza: ceai matcha, muguet, vanilie, bambus. – Note de varf: bergamota, para de roua, floare de mar, apa de cocos. – Note de inima: floare de cactus, gardenie, bujor alb, aloe. – Timp de ardere: 25 h. – Dimensiunile: 7,6 x 7,3 x 7, 3 cm.

Alessi lumanare aromata The Five Seasons – Shhh

529,90 lei

– Design simplu si elegant. – Miros de eucalipt, trandafir și paciuli. – Dimensiunile: 14,5 x 9 cm. – Nu lăsa lumânarea aprinsă mai mult de patru ore continuu. – Nu lăsați niciodată o lumânare nesupravegheată și nu o puneți la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. – Nu lăsați o lumânare aprinsă lângă obiecte inflamabile. – Așezați întotdeauna lumânarea pe suprafețe rezistente la căldură și evitați încălzitoarele și alte suprafețe fierbinți. – Nu așezați lumânarea în locuri expuse la curenți sau în apropierea surselor de căldură. – Țineți lumânarea departe de textile, ventilație și

Alessi lumanare aromata The Five Seasons – Brr

529,90 lei

– Design simplu si elegant. – Brr este un parfum de iarnă – aroma lor conține note de bergamotă, lacramioare și mosc. – Dimensiunile: 15,5 x 7,5 cm. – Nu lăsa lumânarea aprinsă mai mult de patru ore continuu. – Nu lăsați niciodată o lumânare nesupravegheată și nu o puneți la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. – Nu lăsați o lumânare aprinsă lângă obiecte inflamabile. – Așezați întotdeauna lumânarea pe suprafețe rezistente la căldură și evitați încălzitoarele și alte suprafețe fierbinți. – Înainte de a aprinde lumânarea, se recomandă să tăiați fitilul la lungimea corespunzătoare.

Alessi complement la difuzor The Five Seasons – Brrr 150 ml

139,90 lei

– Brr este un parfum de iarnă – aroma lor conține note de bergamotă, lacramioare și mosc. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. – Poate provoca o reacție alergică a pielii. Dacă substanța care umple difuzorul intră în contact cu pielea, spălați-o imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i cu apă timp de câteva minute. – Lichid și vapori foarte inflamabili. – Țineți departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. – Fumatul interzis.

Cocodor difuzor de arome Xmas Tree Pine & Cedarwood 200 ml

129,90 lei

– Pentru a spori proiecția parfumului, marca Cocodor folosește un solvent Augeo special, netoxic pentru mediu, produs dintr-o sursă regenerabilă, care este boabele de soia. – Perioada de valabilitate a produsului este de aproximativ 60 de zile. – Dimensiunile: 8,5 x 20,5 cm.

Palais Royal difuzor de arome 19 cm

289,90 lei

– Design original. – Setul include un difuzor cu ulei și bețe de ratan. – Inaltimea: 19 cm. – Poti creste intensitatea parfumului din camera rotind din cand in cand betisoarele inmuiate. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. – Poate provoca o reacție alergică a pielii. Dacă substanța care umple difuzorul intră în contact cu pielea, spălați-o imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i cu apă timp de câteva minute. – Lichid și vapori foarte inflamabili. – Țineți departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. – Fumatul

Palais Royal difuzor de arome Con Bastoncini

139,90 lei

– Design original. – Setul include un difuzor cu ulei și bețe de ratan. – Capacitate: 125 ml. – Dimensiunile: 12 x 9 cm. – Poti creste intensitatea parfumului din camera rotind din cand in cand betisoarele inmuiate. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. – Poate provoca o reacție alergică a pielii. Dacă substanța care umple difuzorul intră în contact cu pielea, spălați-o imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i cu apă timp de câteva minute. – Lichid și vapori foarte inflamabili. – Țineți departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte

Paddywax lumanare parfumata de soia Lustre 283 g

159,90 lei

– Note de parfum: bergamot, para de rouă, floare de măr, apă de cocos, floare de cactus, gardenie, bujor alb, aloe, ceai matcha, lacramioare, vanilie, bambus. – Lumanarea a fost turnata intr-un vas ceramic care poate fi refolosit dupa ardere, dupa curatarea ei de reziduurile de ceara. – Nu lăsa lumânarea aprinsă mai mult de patru ore continuu. – Nu lăsați niciodată o lumânare nesupravegheată și nu o puneți la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. – Nu lăsați o lumânare aprinsă lângă obiecte inflamabile. – Așezați întotdeauna lumânarea pe suprafețe rezistente la căldură și evitați