Afișez toate cele 3 rezultate

Medicine sticla termica

91,90 lei

Colecția a fost inspirată din opera seculară a lui Jerzy Nowosielski – lucrările artistului au fost transferate de la pânze de pictură la țesături sub formă de printuri și colaje originale. Acesta a inclus, printre altele: Tricouri, cămăși, rochii, jachete și accesorii – fiecare model reflectă bogăția de culori, forme geometrice și profunzimea emoțiilor caracteristice lucrărilor lui Nowosielski. Forma și culoarea rămân în armonie, stimulează imaginația, încurajează reflecția asupra naturii experienței umane și arată că arta nu se demodează niciodată. Jerzy Nowosielski (născut în 1923) ., a

Medicine sticla termica

84,90 lei

– Capacitate: 500 ml. – Mentine temperatura: bauturi calde pana la 12 ore, bauturi reci pana la 10 ore. – Dop cu garnitura din silicon. – Finisaj mat. – Produsul este destinat contactului cu alimentele. – Sticla trebuie spălată manual. – Nu utilizati intr-un cuptor cu microunde. – Modelul este ambalat într-un tub decorativ. – Model cu un motiv vegetal și animal.

Slapi albi barbati Maagard

39,90 lei

Nume produs: Slapi barbati Culoarea: alb Sezon: vara Colectie: Maggard 2017 Material exterior: cauciuc Stil: casual Potrivit pentru: plimbari, diverse activitati etc.