Afișez 1 - 24 din 6962 de rezultate

Aeronautica Militare bluza femei, culoarea alb, neted

391,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Decolteu clasic, rotund. – Maneca raglan, datorita constructiei sale, ofera o mai mare libertate de miscare. – Două buzunare laterale. – Mâneci finisate cu o coadă elastică confortabilă. – Lungimea manecii. 70 cm. – Lungimea: 57 cm. – Latimea la subrat: 52 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

Sisley bluza femei, culoarea negru, cu glugă, neted

209,90 lei

– Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Manecile finisate cu manseta. – Modelul este fabricat din material flexibil. – Spatele mai lung oferă acoperire atunci când vă mișcați. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 74 cm. – Lungimea in fata: 54 cm. – Lungimea in spate: 64 cm. – Latimea la subrat: 55 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

Dickies bluza SUMMERDALE ZIP THROUGH barbati, culoarea negru, cu glugă, neted, DK0A4YQA

306,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Mâneci și marginea inferioară finisate cu o coadă elastică confortabilă. – Gluga stransa cu snururi. – Două buzunare laterale. – Incheiere cu fermoar. – Sigle brodate. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 83 cm. – Lungimea: 73 cm. – Latimea la subrat: 62 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: L.

Dickies bluza NEWINGTON HOODIE barbati, culoarea gri, cu glugă, neted, DK0A4YYO

286,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Centrul moale căptușit crește confortul utilizării. – Gluga cu șnur oferă un plus de căldură și acoperire atunci când aveți nevoie de ea. – Un buzunar cangur practic, care se îndepărtează în față. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 81 cm. – Lungimea: 71 cm. – Latimea la subrat: 64 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: L.

Kaotiko bluza femei, culoarea gri, cu imprimeu

327,90 lei

– Relaxed fit. – Model cu guler. – Incheiere scurta cu nasturi. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Marginea de jos finisata cu manseta. – Model cu aplicatie decorativa.

Dickies hanorac de bumbac barbati, culoarea negru, cu glugă, neted

251,90 lei

– Tăiere simplă, fără blocare. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Gluga cu șnur oferă un plus de căldură și acoperire atunci când aveți nevoie de ea. – Un buzunar cangur practic, care se îndepărtează în față. – Material tricot flexibil si subtire. – Mâneci și marginea inferioară finisate cu o coadă elastică confortabilă. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 84 cm. – Lungimea: 73 cm. – Latimea la subrat: 56 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: L.

adidas hanorac de bumbac TIRO femei, culoarea verde, cu imprimeu IS4578

295,90 lei

– Tăiere simplă, fără blocare. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Cu dungi laterale. – Incheiere cu fermoar. – Buzunare oblice. – Marginea de jos finisata cu manseta. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 75 cm. – Lungimea: 53 cm. – Latimea la subrat: 57 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

adidas bluză femei, culoarea violet, uni IW1261

231,90 lei

– Acest model este realizat partial din poliester reciclat. – Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Decolteu rotund, în coaste. – Centrul moale căptușit crește confortul utilizării. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 77 cm. – Lungimea: 57 cm. – Latimea la subrat: 58 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

American Vintage bluza femei, culoarea roz, cu glugă, cu imprimeu

417,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Linia umerilor lasata. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Model cu gluga. – Centrul moale căptușit crește confortul utilizării. – Un buzunar cangur practic, care se îndepărtează în față. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 78 cm. – Lungimea: 62 cm. – Latimea la subrat: 54 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

American Vintage bluza femei, culoarea verde, cu glugă, cu imprimeu

439,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Linia umerilor lasata. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Model cu gluga. – Centrul moale căptușit crește confortul utilizării. – Un buzunar cangur practic, care se îndepărtează în față. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 78 cm. – Lungimea: 62 cm. – Latimea la subrat: 54 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

Answear Lab hanorac de bumbac femei, culoarea alb, cu imprimeu

307,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Decolteu rotund, în coaste. – Maneca lunga. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Interiorul moale căptușit asigură un confort ridicat la purtare și un confort termic optim. – Modelul cererii – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 70 cm. – Lungimea: 65 cm. – Latimea la subrat: 68 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S/M.

adidas bluză Z.N.E femei, culoarea verde, uni IS3922

409,90 lei

– Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. – Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Maneca raglan, datorita constructiei sale, ofera o mai mare libertate de miscare. – Gulerul ridicat oferă protecție suplimentară împotriva frigului. – Închiderea cu fermoar scurt facilitează ventilația eficientă și îmbrăcarea și scoaterea ușoară. – Un buzunar cangur practic, cu fermoar, în față. – Mâneci și marginea inferioară finisate cu o coadă elastică confortabilă. – Lungimea manecii (masurata de la guler): 79 cm. – Lungimea: 56 cm. – Latimea la subrat: 65 cm. – Dimensiunile

adidas bluză femei, culoarea roz, uni IW1226

207,90 lei

– Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. – Fason oversize. – Decolteu clasic, rotund. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Maneca lunga. – Model captusit – Material tricot flexibil si subtire. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 82 cm. – Lungimea: 49 cm. – Latimea la subrat: 56 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: L.

American Vintage bluza femei, culoarea verde, neted

449,90 lei

– Fason oversize. – Decolteu clasic, rotund. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Model captusit – Material tricot flexibil si subtire. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 76 cm. – Lungimea: 46 cm. – Latimea la subrat: 66 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

Chiara Ferragni hanorac de bumbac femei, culoarea roz, cu imprimeu

741,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Decolteu rotund, în coaste. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 76,5 cm. – Lungimea: 57 cm. – Latimea la subrat: 57 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

American Vintage hanorac de bumbac barbati, culoarea gri, cu imprimeu

389,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Decolteu clasic, rotund. – Linia umerilor lasata. – Mâneci și marginea inferioară finisate cu o coadă elastică confortabilă. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 82 cm. – Lungimea: 70 cm. – Latimea la subrat: 78 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: M/L.

American Vintage bluza barbati, culoarea verde, cu imprimeu

417,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Maneca lunga. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Decolteu clasic, rotund. – Mâneci și marginea inferioară finisate cu o coadă elastică confortabilă. – Interiorul moale căptușit asigură un confort ridicat la purtare și un confort termic optim. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 80 cm. – Lungimea: 71 cm. – Latimea la subrat: 72 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: M/L.

adidas Originals bluză Trefoil Crew femei, culoarea negru, cu imprimeu, IU2410

271,90 lei

– Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. – Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Decolteu rotund, în coaste. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Logo-ul mărcii brodat pe față. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 80 cm. – Lungimea: 68 cm. – Latimea la subrat: 68 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: XL.

The North Face hanorac Tekno Pullover culoarea negru, cu glugă, cu imprimeu

543,90 lei

– Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. – Finisajul hidrofug al țesăturii, care nu conține PFC, este non-toxic, ecologic și rezistent la apă. – Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă. – Un buzunar cangur practic, cu fermoar, în față. – Găurile pentru degetul mare din partea de jos a mânecilor protejează mâinile și împiedică mânecile să se sufle. – Gluga reglabilă

Champion bluza femei, cu glugă, cu imprimeu

291,90 lei

– Fason oversize. – Model captusit – Gluga cu șnur oferă un plus de căldură și acoperire atunci când aveți nevoie de ea. – Un buzunar cangur practic, care se îndepărtează în față. – Material tricotat, gros, inflexibil. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 73 cm. – Lungimea: 65 cm. – Latimea la subrat: 59 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: L.

Max Mara Leisure bluză femei, culoarea bej, uni 2416910000000

740,90 lei

Dimensiunile disponibile sunt cele ale producatorul italian, raportate la dimensiunile europene standard. Marimea comandata poate diferi fata de cea inscriptionata pe eticheta (IT 38 / XXS = EU XS). Pentru a fi sigur, va rugam sa consultati tabelul cu marimi. – Tăiere simplă, fără blocare. – Incheiere cu cleme. – Buzunare oblice. – Maneca raglan, datorita constructiei sale, ofera o mai mare libertate de miscare. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 66 cm. – Lungimea: 54 cm. – Latimea la subrat: 47 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

MSGM hanorac de bumbac femei, culoarea roz, cu glugă, imprimeu 2000MDM515.200000

1.169,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Gluga cu șnur oferă un plus de căldură și acoperire atunci când aveți nevoie de ea. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Material tricot flexibil si subtire. – Lungimea manecii (masurata de la gluga): 77 cm. – Lungimea: 68 cm. – Latimea la subrat: 62 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: S.

La Mania hanorac de bumbac femei, culoarea bej, neted

459,90 lei

– Croială lejeră pentru libertate totală de mișcare. – Decolteu clasic, rotund. – Croiala la mânecă cu o linie coborâtă a umerilor nu limitează mobilitatea. – Mânecile și marginea inferioară sunt finisate cu bătături pentru a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. – Material tricot flexibil si subtire. – Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 86,5 cm. – Lungimea: 66,5 cm. – Latimea la subrat: 67 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 34/36.