Afișez 1 - 24 din 455 de rezultate

Camper balerini de piele Right Nina culoarea negru, K201365.019

447,90 lei

– Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Inserție textilă detașabilă, ușor de curățat. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Kurt Geiger London balerini de piele Pierra Mary Jane 1291869109

517,90 lei

– Cutie rotunda, intarita. – Călcâiul puternic rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Model cu toc plat. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 40.

Vagabond Shoemakers balerini de piele DELIA culoarea rosu, 5307.460.42

509,90 lei

– Tencel este o tesatura asemanatoare matasei realizata din celuloza din lemn. Acest material este produs intr-un proces de productie durabil, fara utilizarea substantelor toxice. – Modelul este fabricat in conformitate cu ipotezele Grupului de lucru pentru piele, care certifica tabacariile prin audituri riguroase. Scopul acestor masuri este de a reduce consumul de energie si apa necesar pentru bronzarea pielii, precum si de a elimina contaminarea prin canalizare. – Varful usor rigidizat. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în

Answear Lab balerini culoarea negru, cu toc deschis

91,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Model cu toc deschis. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Cu legatura reglabila. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Aldo balerini CRISTELLA culoarea bej, 13691118.CRISTELLA

274,90 lei

– Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Varf rotund. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Kurt Geiger London balerini de piele Mayfair Ballerina culoarea argintiu, 9989763109

436,90 lei

– Cutie rotunda, usor intarita. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Detaliu decorativ in fata. – Brantul din piele este confortabil pentru picior si previne frecarea, abraziunile si aparitia unui miros neplacut. – Model cu toc plat. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Geox balerini de piele D ANNYTAH C culoarea negru, D257NC 00085 C9999

255,90 lei

– Cutie rotunda, intarita. – Sistemul Geox Respira: Au tehnologia Geoc Respira, datorita talpei in trei straturi cu sistemul de perforari care respira imbunatateste ventilarea, si datorita acesteia permite ingrijirea sanatii picioarelor si asigura confortul folosirii incaltamintei. – Talpa din guma.

Melissa – Balerini Tao + Jason Wu

499,90 lei

– Pantofi confectionati din masa plastica unica, aromatizata Mel-flex- amestec de plastic si cauciuc cu miros caracteristic de guma de mestecat. – Talpa din guma. – Cutie cu varf, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior confortabil.

Melissa balerini MELISSA DORA III AD culoarea bej, M.33778.I928

449,90 lei

– Pantofii Melissa sunt vegani si sunt produsi in mod durabil, asigurand emisii scazute de CO2 si participand activ la procesul de reciclare. – Pantofi confectionati din masa plastica unica, aromatizata Mel-flex- amestec de plastic si cauciuc cu miros caracteristic de guma de mestecat. – Varful usor rigidizat. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Brant confortabil. – Detaliu decorativ. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 22,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Geox balerini de piele D MARSILEA culoarea argintiu, D45W6A 0Y211 C1007

549,90 lei

– Cutie tifonata, intarita. – Brantul din piele este confortabil pentru picior si previne frecarea, abraziunile si aparitia unui miros neplacut. – Spatele calcaiului rigidizat. – Sistemul Geox Respira: Au tehnologia Geoc Respira, datorita talpei in trei straturi cu sistemul de perforari care respira imbunatateste ventilarea, si datorita acesteia permite ingrijirea sanatii picioarelor si asigura confortul folosirii incaltamintei.

Vagabond Shoemakers balerini de piele SIBEL culoarea roz, 5758-101-57

539,90 lei

– Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Cutie rotunda si moale. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Brant confortabil. – Model cu insetie elastica. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 39.

Vagabond Shoemakers balerini WIOLETTA culoarea bej

539,90 lei

– Deget pătrat, înțepenit. – Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Model cu toc plat. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Wojas balerini de piele culoarea bej, 4404054

459,90 lei

– Varf moale. – Contorul moale pentru călcâi protejează călcâiul de frecare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Vagabond Shoemakers balerini de piele WIOLETTA culoarea negru

659,90 lei

– Cutie tifonata, intarita. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Călcâiul puternic rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Brantul din piele este confortabil pentru picior si previne frecarea, abraziunile si aparitia unui miros neplacut. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Missoni balerini Iris M31_023

2.999,90 lei

– Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Geanta textila inclusa protejeaza produsul de praf. – Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din piele. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Answear Lab balerini de piele culoarea maro, cu toc deschis

519,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Model cu toc deschis. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Model cu toc plat. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Answear Lab balerini culoarea negru, cu toc deschis

229,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Model cu toc deschis. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Answear Lab balerini culoarea negru

189,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Model cu toc plat. – Interiorul textil este confortabil pentru picior și facilitează păstrarea pantofilor curați. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 25 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Answear Lab balerini culoarea negru, cu toc deschis

229,90 lei

– Cutie cu varf, intarita. – Model cu toc deschis. – Talpa stabila. – Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Alohas balerini de piele Rosalind culoarea negru, S100303.04

719,90 lei

– Varf moale. – Model cu toc plat. – Contorul moale pentru călcâi protejează călcâiul de frecare. – Model legat cu sireturi. – Bucla de la spate ușurează alunecarea pantofului peste picior și ajută la scoaterea acestuia. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 38.

Weekend Max Mara balerini de piele Assunta culoarea negru, 2415521215600

1.768,90 lei

– Geanta textila inclusa protejeaza produsul de praf. – Deget pătrat, ușor înțepenit. – Contorul moale pentru călcâi protejează călcâiul de frecare. – Talpa din piele. – Model cu toc plat. – Branțul moale și profilat garantează confortul în utilizare. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Vagabond Shoemakers balerini WIOLETTA culoarea negru

539,90 lei

– Cutie rotunda, intarita. – Călcâiul puternic rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării. – Un model cu interior din piele care este confortabil pentru picior și previne frecarea, abraziunile și apariția unui miros neplăcut. – Talpa exterioară din cauciuc este durabilă și rezistentă la deteriorare. – Închidere cu cataramă cu ac pentru o potrivire personalizată. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 38.